منبع:مهر/ با درگذشت باربارا والترز روزنامهنگار تلویزیونی، کتاب خاطراتش با اقبال مردم روبه رو شد. به گزارش الفبای زبان، باربارا والترز روزنامهنگار تلویزیونی هفته پیش در ۹۳ سالگی از دنیا رفت و اکنون کتاب خاطرات وی ۱۵ سال پس از آنکه به قفسههای کتابفروشی راه یافته بود، در راس فهرست پرفروشهای آمازون در آمریکا قرار […]
منبع:مهر/
با درگذشت باربارا والترز روزنامهنگار تلویزیونی، کتاب خاطراتش با اقبال مردم روبه رو شد.
به گزارش الفبای زبان، باربارا والترز روزنامهنگار تلویزیونی هفته پیش در ۹۳ سالگی از دنیا رفت و اکنون کتاب خاطرات وی ۱۵ سال پس از آنکه به قفسههای کتابفروشی راه یافته بود، در راس فهرست پرفروشهای آمازون در آمریکا قرار گرفته است.
این کتاب سال ۲۰۰۸ با عنوان «آدیشن: خاطرات» منتشر شد و در زمان خودش هم کتابی موفق بود. والترز وقتی این کتاب را می نوشت ۷۹ ساله بود و در آن برخی از تاثیرگذارترین سالهای زندگیاش را روایت کرده بود. او در این کتاب از زمان رشدش در میامی شروع و خاطراتش از روزهایی که هنوز وارد دنیای شهرت نشده بود را نیز بیان میکند.
وی به عنوان اولین مجری زن در مجموعه برنامههای «تودی» وارد تلویزیون آمریکا شد و بعد به عنوان اولین مجری زن اخبار شبانگاهی در سال ۱۹۷۶ به شهرت رسید.
با خواندن این کتاب ۶۲۸ صفحهای، خوانندگان متوجه میشوند که او در طول بیش از ۵۰ سال زندگی حرفهای خود، با سران کشورها، چهرههای مشهور، افراد مجرم، خانوادههای سلطنتی و روسای جمهور ارتباط داشته و با آنها مصاحبههای عمیق و متفاوت کرده است.
یکی از خاصترین خاطرات زندگی والترز زمانی است که در سال ۱۹۷۷ همپای والتر کرانکیت گزارشگر شناخته شده با انور سادات و مناخیم بگین در مصاحبههایی حضور یافت که جنبه کاملاً امنیتی داشتند و گزارش وی به صورت مستقیم در ایبیسی روی آنتن رفت و حاوی اطلاعاتی بیش از اطلاعات کرانکیت بود که دقایقی بعد در سیبیاس نیوز و پس از وی پخش شد.
اینکتاب همچنین به تجربیات او در «ویو» (چشمانداز) اشاره دارد؛ برنامهای که وی سال ۱۹۹۷ راهاندازی کرد و از طریق آن محتوایی جدی و سیاسی را به برنامههای روزانه تلویزیون آورد.
Sunday, 24 November , 2024