تهیه و تنظیم:زهراکلاته عربی/

تهیه و تنظیم:زهراکلاته عربی/

Asafoetida — آنکوژه
Basil — ریحان
Bay Leaf — برگ خشک برگبو
Black Pepper (or White Pepper) — فلفل سیاه (یا فلفل سفید)
Black Salt/ Himalayan Rock Salt —نمک سیاه/نمک سنگ هیمالیا
Cardamom —هل
Carom seeds, thymol, Celery seeds —دانه کاروم
Chia seeds —دانه چیا
Chilli Powder —پودر فلفل قرمز
Cinnamon — دارچین
Cloves —ادویه میخک
Coriander/Cilantro —گشنیز
Cumin, Caraway seeds —زیره
Curry Leaves —برگ کاری
Dill —شوید
Dry mango powder —پودر انبه خشک
Fennel —رازیانه
Fenugreek — شنبلیله
Flax Seed —دانه کتان
Garlic Powder — پودر سیر
Ginger Powder — پودر زنجبیل
Gooseberry Powder —پودر انگور فرنگی
Lemon Grass — گور گیاه
Mace — پوست جوز هندی
Mint — نعنا
Mustard Seeds —دانه خردل
Nigella Seeds —سیاه دانه
Nutmeg — جوز هندی
Peppercorns —دانه فلفل
Pomegranate seeds —دانه انار
Poppy seeds —دانه خشخاش
Rock Salt —نمک کوهی
Rose Petal conserve —مربای گل سرخ
Saffron Kesar — زعفران
Sesame seeds/Gingili seeds —دانه کنجد
Star Anise — بادیان ستاره ای
Tamarind — تمر هندی
Turmeric —زرد چوبه