تهیه و تنظیم:ساراکوشا/ داوران ششمین جایزه داستان «سیمرغ» ۱۱ نویسنده «منتخب» را از میان ۶۰۰ نویسنده شرکتکننده در این دوره از جایزه اعلام کردند. به گزارش ستاره هنر، «جایزه داستان سیمرغ» از سال ۱۳۹۴ به ابتکار «انجمن داستان سیمرغ نیشابور» و با مشارکت بخش خصوصی پایهگذاری شد و هدف از برگزاری این جایزه ادبی، کشف، […]
تهیه و تنظیم:ساراکوشا/
داوران ششمین جایزه داستان «سیمرغ» ۱۱ نویسنده «منتخب» را از میان ۶۰۰ نویسنده شرکتکننده در این دوره از جایزه اعلام کردند.
به گزارش ستاره هنر، «جایزه داستان سیمرغ» از سال ۱۳۹۴ به ابتکار «انجمن داستان سیمرغ نیشابور» و با مشارکت بخش خصوصی پایهگذاری شد و هدف از برگزاری این جایزه ادبی، کشف، معرفی و تولید آثار خلاق و برتر داستانی است.
بنا بر اعلام، در این دوره ۶۰۰ نویسنده از داخل و خارج از کشور داستان ارسال کردند که بیشترین داستانها در این دوره به ترتیب از استانهای تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، خوزستان و گیلان ارسال شده است. همچنین از کشورهای امریکا، انگلیس، افغانستان، تاجیکستان، مالزی، اتریش، سوئد و ترکیه داستانهایی به دبیرخانه این جایزه ادبی رسیده است.
در این دوره، سه داور در بخش هیات انتخاب و سه داور در بخش هیات داوری حضور دارند؛ محمد اسعدی، معصومه قدردان و امیرحسین روحنیا در بخش هیات انتخاب، و کاوه فولادی نسب، انسیه ملکان و مهیار رشیدیان در بخش هیات داوری به همکاری دعوت شدهاند. مصطفی بیان، نویسنده نیز دبیری این دوره را بر عهده دارد.
همچنین اعلام شده است: داستان های رسیده در سه مرحله داوری میشوند. برای رعایت عدالت در داوریهای اولیه و نهایی و نیز رفع هر گونه شائبهای، آثار به صورت کدبندی شده در اختیار داوران قرار گرفته است و تا هنگام داوری نهایی، هیچ کس از هویت نویسندگان آثار برتر، اطلاعی نخواهد داشت.
اعلام نامزدهای نهایی ششمین جایزه داستان سیمرغ
داوران «ششمین جایزه داستان سیمرغ» ۱۱ نویسنده «منتخب» از میان ۶۰۰ نویسنده شرکتکننده در این دوره از جایزه ادبی سیمرغ را اعلام کردند.
اسامی برگزیدگان مرحله پایانی ششمین جایزه داستان سیمرغ در بخش «ملی» به ترتیب حروف الفبا به این شرح است:
«باد، آب، خاک، آتش» نوشته نسترن حسینپور از تهران
«برخورد نزدیک» نوشته زویا صالحپور از کشور سوئد
«به اعتبار ماهی خارو» نوشته دریا چوبین از بندرعباس
«خفه خون» نوشته فاطمه حاجی پروانه از تهران
«داس و پتک سرخ» نوشته علی مشکات از کشور افغانستان
«معمولی معمولی» نوشته هامون حجار از تهران
«نهنگ تنها» نوشته عشرت سادات میرحسینی از شاهرود
همچنین اسامی برگزیدگان مرحله پایانی ششمین جایزه داستان سیمرغ در بخش «منطقهای» (ویژه نویسندگان نیشابوری) به ترتیب حروف الفبا به این شرح هستند:
داستان «در به در» نوشته معصومه دهنوی
داستان «شکوفه گیلاس» نوشته فاطمه داغستانی
داستان «کسی که نبود» نوشته خاطره قیصری
داستان «مینای خالی» نوشته سارا عیشآبادی
بر اساس اعلام فراخوان، جوایز این جایزه ادبی در بخش ملی تندیس سیمرغ و ۱۰ میلیون تومان به نفر برگزیده خواهد بود و به سه نفر شایسته تقدیر نیز لوح تقدیر و یک میلیون تومان اعطا خواهد شد.
در بخش منطقهای (ویژه نویسندگان نیشابوری) به نفر برگزیده تندیس سیمرغ و پنج میلیون تومان و به سه نفر شایسته تقدیر نیز لوح تقدیر و یک میلیون تومان اهدا خواهد شد.
تقدیر از مریم اسلامی در آیین اختتامیه ششمین جایزه داستان سیمرغ
در آیین اختتامیه «ششمین جایزه داستان سیمرغ» از مریم اسلامی، نویسنده و شاعر کتاب های کودک و نوجوان تقدیر خواهد شد.
مریم اسلامی، کارشناس ارشد زبان و ادبیات فارسی، داستاننویس، شاعر کودک و نوجوان و متولد سال ۱۳۵۵ در نیشابور است؛ او همچنین عضو «انجمن نویسندگان کودک و نوجوان ایران» و مولف بیش از یکصد عنوان کتاب شعر و داستان در حوزه کودک و نوجوان است.
او برگزیده جایزه ادبی پروین اعتصامی، دارای نشان ماهی سیاه کوچولو، برگزیده جشنوارههای کتاب رشد و سه دوره جشنواره شعر فجر است و همچنین داور جوایز ادبی قلم زرین، رشد، و کتاب سال کانون پرورش فکری کودکونوجوان بوده است.
مریم اسلامی دبیر مجلۀ «رشد کودک» از سال ۱۳۹۷ تاکنون است.
آیین پایانی «ششمین جایزه داستان سیمرغ» با حضور داوران کشوری، برگزیدگان، داستاننویسان مطرح کشور و نیشابور و همچنین علاقهمندان به ادبیات داستان نویسی، نیمه اول اردیبهشتماه ۱۴٠۲ در نیشابور برگزار خواهد شد.
Thursday, 21 November , 2024