منبع:مهر/ شرکت چاپ و نشر بین‌الملل وابسته ۱۶ کتاب چاپ اولی را به سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران می‌آورد. به گزارش الفبای زبان، شرکت چاپ و نشر بین‌الملل وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، برای سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۶ اثر جدید (چاپ اول) رونمایی می‌کند. کتاب‌های چاپ اولی این انتشارات عبارتند […]

منبع:مهر/

شرکت چاپ و نشر بین‌الملل وابسته ۱۶ کتاب چاپ اولی را به سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران می‌آورد.

به گزارش الفبای زبان، شرکت چاپ و نشر بین‌الملل وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، برای سی‌وچهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۶ اثر جدید (چاپ اول) رونمایی می‌کند.

کتاب‌های چاپ اولی این انتشارات عبارتند از:

«استبدال (هفت گفتار درباره یک هشدار)» تألیف سعید جلیلی؛ کتاب حاضر متن سخنرانی مؤلف در سلسله جلسات بنیان اندیشه سیاسی اسلام در قرآن است که در سال ۱۳۹۵ با محوریت تأمل بر مفهوم استبدال برگزار شد. انتخاب، جهادکبیر، استبدال، ائتلاف و اختلاف، اِتراف و اَشراف، کفر و امر به معروف و نهی از منکر، عناوین هفت‌گانه این گفتارهاست.

«طعمه هتل هیلتون» تألیف محمد کفاش؛ نویسنده بنا دارد با محور قرار دادن سیر مذاکرات آمریکا و ایران در سال‌های ۱۳۶۴-۱۳۶۵ دو هدف پر اهمیت را دنبال کند: ۱- شناخت ماهیت دولت آمریکا و رویکرد رؤسای آن به کشورهای جهان به ویژه دول غرب آسیا و ایران؛ ۲- کاوش و جریانشناسی رفتار مقامات جمهوری اسلامی ایران و به‌ویژه مواجهه امام خمینی با کارکرد سیاسی آمریکا.

«سقیفه و خلافت» تألیف محمدحسین خوانین‌زاده؛ این کتاب، ترجمه و تحلیلی متفاوت از روایت ابوحیان توحیدی از سقیفه است. روایت ابوحیان توحیدی با نام «رسالة السقیفة»، گفت‌وگوی چهار نفره‌ای را به نقل از استادش «ابوحامد مرورودی»، از ابوبکر، عمر، ابوعبیده و امام علی علیه‌السلام، پیرامون جدل و تنش‌های خلفا بر سر خلافت، سقیفه و چگونگی دست‌یابی به قدرت، نقل می‌کند که از جهت متنی، پیوستگی، نظم منطقی، استدلالی‌بودن، و طرح برخی از مسائل، منحصربه‌فرد، شگفت‌انگیز و قابل تأمل است که در میان منابع عربی مورد بی‌مهری قرار گرفته‌است و در منابع فارسی، به‌طور کلی جاافتاده و سخنی از آن به میان نیامده‌است.

شرکت چاپ و نشر بین‌الملل با ۱۶ کتاب جدید به نمایشگاه می‌آید

«مثل نور» تألیف سمیه سلیمانی؛ روایتی است داستانی از زندگی آیت‌الله سید نورالدین حسینی الهاشمی یکی از بزرگ‌ترین عالمان دینی شیراز. «مثل نور» بازنویسی و برداشتی آزاد است از کتاب «ماه طلعت» نوشته دکتر غلامحسن اسکندری.

«مأموریت ویژه آیت الله» تألیف رضا طاهرخانی؛ پژوهشی است در تاریخ معاصر ایران بر بستر زندگی آیت‌الله سید روح‌الله خمینی که منجر به وقوع انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و یک دهه چالش برای استقرار جمهوری اسلامی ایران شده‌است. این کتاب، با واکاوی هزاران سند و گزارش موثق تاریخی کوشیده‌است مفاهیم بنیادین انقلاب اسلامی را در پیوند با ماهیت وجودی آیت‌الله خمینی صورت‌بندی کند و از این رو، شیوه گردآوری اطلاعات و نگارش را بر انطباق رویدادهای یک قرن گذشته با کلام و مواضع او گذارده‌است.

«ملداش» تألیف مهدی کردفیروزجایی؛ این کتاب، داستان روحانی جوانی به نام هدایت است که برای سفری تبلیغی در ماه رمضان از قم به روستایی در مازندران سفر می‌کند و در طول داستان با چالش‌های متعددی روبرو می‌شود. او به خاطر اینکه جواب یک مسئله شرعی را اشتباه می‌دهد گرفتار می‌شود و می‌خواهد جبران کند. از طرفی همسرش را به خاطر بیماری روحی‌اش به همراه آورده تا حال و هوا عوض کند اما این اتفاقات باعث تشدید مریضی همسرش می‌شود.

ترجمه جلد سوم «سیره‌نامه امیرالمؤمنین» تألیف علی کورانی و ترجمه سید ابوالقاسم حسینی (ژرفا)؛ قبلاً ترجمه دو جلد از این اثر که حوادث زندگی امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام را از ولادت تا ابتدای دوران حکومتشان بررسی می‌کرد، منتشر شد. در جلد سوم، مؤلف به بررسی حوادث جنگ جمل می‌پردازد. جنگی که به عقیده مؤلف، بدر دوم در برابر بنی‌هاشم است.

«شرح زیارت آل یس» تألیف علی کورانی و ترجمه مسلم خاطری؛ در این کتاب پس از بحثی در مورد سند و متن زیارت آل یس، فرازهای این زیارت در سه فصل شرح داده می‌شود: مقامات امام زمان علیه‌السلام در نزد خداوند متعال، محبت مؤمنین نسبت به امام زمان و ستایش ایشان، شاهد گرفتن امام بر عقائدمان.

شرکت چاپ و نشر بین‌الملل با ۱۶ کتاب جدید به نمایشگاه می‌آید

«دخترم چادر نمی‌پوشد» تألیف سیده زهرا موسوی و سمیه سادات موسوی؛ این کتاب تلاشی است برای کمک به والدین و دغدغه‌مندانی که می‌خواهند دختران نوجوان و جوان‌شان در زمینه حجاب و عفاف به پوشش چادر که حجاب برتر است آراسته شوند. این کتاب در حکم یک کتاب راهنما است که محور اصلی آن، بر یک دستورالعمل کلی استوار است: فعالیت همه جانبه در آگاهی‌بخشی، انگیزه‌بخشی و مهارت‌افزایی دختران در ارتباط با چادر.

«فهم زمانه؛ زندگی و روزگار شهید دکتر عبدالحمید دیالمه» تألیف یعقوب توکلی.

«نواب اربعه یا سفرای امام زمان» تألیف استاد مرحوم علی دوانی؛ این کتاب که تحقیقی در شرح احوال نایبان خاص امام زمان علیه‌السلام در خصر غیبت صغراست، اولین بار در سال ۱۳۸۵ توسط دبیرخانه دائمی اجلاس دوسالانه بررسی ابعاد وجودی حضرت مهدی منتشر شد و حالا پس از سال‌ها برای نخستین بار توسط شرکت چاپ و نشر بین‌الملل منتشر می‌شود.

«آینه‌شکنان؛ پژوهش تاریخی درباره زمینه‌سازان و تبهکاران عاشورا» تألیف محمدرضا سنگری.

«سبوی شکسته؛ حقیقت ادیان در اندیشه مولوی» تألیف کاظم بازافکن؛ این کتاب نگاهی تحلیلی- توصیفی به اساسی‌ترین بحث‌های مربوط به کمال یک دین نسبت به سایر دین‌ها، حقانیت انحصاری دین و یا حقانیت برایر دین‌ها از دیدگاه مولوی است.

«محاکم شرع؛ الگویی کارآمد برای عدالت قضائی در تاریخ ایران» تألیف استاد مرحوم علی ابوالحسنی منذر و محمدصادق ابوالحسنی؛ کتاب حاضر به تعریف «محاکم شرع» و تمایز آن با «محاکم عرف» پرداخته و در ادامه بر بنیاد اسناد و مدارک معتبر ِ تاریخی به بررسی وضعیت و عملکرد نهاد دینی اجتماعی قضائی «محاکم شرع» در روزگاران پیش از مشروطه و پهلوی می‌پردازد. سپس با تبیین حدود قدرت مطلقه شاه، نشان داده می‌شود نفوذ ولایت مجتهدین سدی در برابر خودکامگی ارباب قدرت بوده است. در فصل سوم به معرفی محاکم شرع و محاکم عرف پرداخته می‌شود و از تضاد آشکار و پنهان آن‌ها سخن به میان می‌رود. در فصول بعدی نیز روایت‌هایی تاریخی از حسن عملکرد محاکم شرع و تقوا و فراست قضائی فقها عرضه می‌شود. پایان کتاب نیز دربردارنده یک مصاحبه منتشر نشده از استاد مرحوم علی ابوالحسنی منذر است، با عنوان: «فقاهت؛ تنها روش درست شناخت اسلام»

«چطور اروپا باعث توسعه‌نیافتگی آفریقا شد» تألیف والتر رادنی و و ترجمه غلامرضا جمشیدیها، مهیار گنج‌آبی و حمیده دباغی.

«که ماهی برآید» تألیف سعیده شبرنگ؛ این اثر، زندگی‌نامه داستانی فیلسوف، فقیه و عارف نامدار شیعه حاج ملأ هادی سبزواری است. ملأ هادی، شارح آثار ملاصدرا و خالق اثر بی‌نظیر منظومه حکمت، پس از سال‌ها مجاهدت و سفر، حوزه‌ای بی‌بدیل در سبزوار تأسیس کرد که در زمان خود به پررونق‌ترین حوزه علمیه ایران تبدیل شد. مؤلف کتاب کوشیده‌است با خلق موقعیت‌های داستانی جذاب اثر را از تاریخ‌گویی صرف خارج کرده و روایتی شیرین و خواندنی از این بزرگ‌مرد ارائه دهد.

همچنین تجدید چاپ کتاب‌های «او سلمان شد» تألیف سیدناصر هاشم‌زاده و «بررسی عملکرد سیاسی آیت‌الله عبدالکریم حائری یزدی» تألیف فرزانه نیکوبرش نیز در نمایشگاه کتاب امسال عرضه می‌شود. این دو کتاب، در این چاپ، ویرایش و بازطراحی شدند.

در نمایشگاه کتاب امسال، نشست‌هایی نیز در معرفی و نقد برخی کتاب‌های این ناشر، با هدف ترویج علم، افزایش توانمندی نویسندگان و ایجاد ارتباط مؤثر با مخاطبین، در سالن نشست‌های نمایشگاه و نیز در سالن یاس مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود که در فهرست آن‌ها در پی می‌آید. البته زمان و مکان دقیق این نشست‌ها و اسامی کامل مهمانان، اعلام می‌شود.

فهرست این برنامه‌ها را در ادامه می‌خوانید:

 رونمایی از کتاب لاهوتیان؛ تألیف سید امیرحسین سیدکشمیری؛ با حضور مؤلف کتاب و آقایان دکتر محمود مطهری‌نیا و هادی خورشاهیان؛ جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۵، غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی.

رونمایی از کتاب سقیفه و خلافت (ترجمه و تحلیلی متفاوت از روایت ابوحیان توحیدی)؛ تألیف محمدحسین خوانین‌زاده، با حضور مؤلف کتاب و آقایان دکتر اصغر قائدان و دکتر سعید طاووسی مسرور؛ شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۳، سالن ناشران داخلی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

رونمایی از کتاب طعمه هتل هیلتون؛ تألیف محمد کفاش، با حضور مؤلف کتاب و آقایان یعقوب توکلی و رضا مختاری اصفهانی؛ دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۵، غرفۀ مجمع ناشران انقلاب اسلامی.

نقد و بررسی کتاب ملداش؛ تألیف مهدی کردفیروزجایی، با حضور مؤلف کتاب و آقای محمدرضا سرشار، پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ساعت ۱۷، سالن یاس، سالن تبیین، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران.

شرکت چاپ و نشر بین الملل در شبستان اصلی، راهروی شماره ۱۶، غرفه ۱۳ در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور دارد.