چهارمین دوره جایزه ادبی الوند با معرفی برگزیدگانش به کار خود پایان داد. به گزارش الفبای زبان؛ این دوره از جایزه در حوزه شعر (تندیس کتاب سال الوند و تندیس الوند به انتخاب انجمن علمی نقد ادبی ایران) با معرفی راضیه موسوی برای مجموعه شعر «تشنهای و کویر در خانه است» و رضا شالبافان برای […]
چهارمین دوره جایزه ادبی الوند با معرفی برگزیدگانش به کار خود پایان داد.
به گزارش الفبای زبان؛ این دوره از جایزه در حوزه شعر (تندیس کتاب سال الوند و تندیس الوند به انتخاب انجمن علمی نقد ادبی ایران) با معرفی راضیه موسوی برای مجموعه شعر «تشنهای و کویر در خانه است» و رضا شالبافان برای مجموعه شعر «عیلام بعد از حمله آشور بانیپال» به کار خود پایان داد.
بخش تندیس کتاب سال الوند
دبیرخانه جایزه ادبی الوند در بخش کتاب سال، با بررسی نهایی چهار مجموعه شعر، «آمبرولا خواهر گلهای جهان» از نرگس برهمند، «تشنهای و کویر در خانه است» از راضیه موسوی، «شیهه» سروده میثم متاجی و «لب کوک» اثر آرزو سبزوار قهفرخی، مجموعه شعر راضیه موسوی را شایسته دریافت تندیس و لوح تقدیر بخش کتاب سال الوند دانست.
بخش تندیس الوند به انتخاب انجمن علمی نقد ادبی ایران
اما در بخش تندیس الوند به انتخاب انجمن علمی نقد ادبی ایران هم با بررسیهای داوران در دو مرحله، از میان نامزدهای دریافت تندیس که عبارت بودند از: رضا شالبافان برای مجموعه شعر «عیلام بعد از حمله آشور بانیپال»، قربان ولیئی برای مجموعه شعر «فقط تویی که منم» و آرزو سبزوار قهفرخی برای مجموعه شعر «لب کوک»؛ انجمن علمی نقد ادبی ایران کتاب «عیلام بعد از حمله آشور بانیپال» سروده رضا شالبافان را به عنوان کتاب برگزیده انتخاب و معرفی کرد.
داوران این دوره از جایزه ادبی الوند در بخش «انجمن علمی نقد ادبی ایران» و بخش «کتاب سال» به ترتیب حروف الفبا عبارت بودند از: عیسی امنخانی، نرگس باقری، علیرضا بهرامی، زهیر توکلی، سینا جهاندیده، ابراهیم خدایار، سیدمهدی طباطبایی، سیدعلی قاسمزاده و حسن گوهرپور.
چهارمین دوره جایزه کتاب سال الوند برای این دوره هم آیین پایانی به صورت حضوری نخواهد داشت.
- منبع خبر : ایسنا
Sunday, 22 December , 2024