بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم همزمان با شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی، وزیر فرهنگ و شخصیت های فرهنگی در مصلای امام خمینی(ره) آغاز میشود.
به گزارش الفبای زبان؛ بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به عنوان بزرگترین رویداد دینی کشور پس از وقفه دو ساله به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت حضوری با سخنرانی محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، برخی از شخصیت های کشوری، نمایندگان مجلس شورای، مسئولان موسسات و نهادهای قرآنی از ساعت ۱۷ در مصلای امام خمینی (ره) آغاز به کار می کند.
نمایشگاه امسال در ۴۰ هزار متر مربع و در ۴۵ بخش تشکیل شده است. علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این نمایشگاه هفته گذشته در یک نشست خبری گفت: کرونا آسیب های بسیاری به فرهنگ و هنر وارد کرد و به دستور رییس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه قرآن و کتاب امسال از حالت مجازی خارج و به صورت حضوری برگزار می شود.
این نمایشگاه با شعار «قرآن؛ کتاب امید و آرامش» به فرهنگ امید و آرامش قرآنی می پردازد و قرار است با همکاری نهادها و موسسات بیش از ۸۰ نوآوری و خلاقیت در نمایشگاه امسال ارائه شود.
معاون وزیر فرهنگ با ارائه توضیحاتی درباره هر یک از بخش های نمایشگاه گفت: یکی از فضاهای مورد توجه در نمایشگاه امسال توجه به ابعاد قرآنی امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب است که تحت عنوان امین قرآنی رهبر قرآنی به آن پرداخته می شود و بخش فرهنگ دانش بنیان و فضای سایبری و مجازی با کار جهادی دوستان لبیکی به شعال سال رهبر انقلاب است.
تجلیل از خادمان قرآن کریم با حضور رئیس جمهوری، معرفی خادمان نهج البلاغه و صحیفه سجادیه، پویش ستاره های زمین برای ترویج جلسات خانگی قرآن، مشاوره های قرآن بنیان، برپایی ۲۰ وبینار در سطح بین المللی، برگزاری همایش موسسات قرآنی و رونمایی از مرکز ملی ترجمه قرآن را می توان از مهمترین برنامه های بیست و نهمین نمایشگاه قرآن دانست.
بخش باغ آیات برای کودکان، بخش مسجدجامعه پرداز و تمدن ساز، بخش آثار فرهنگی و صنایع دستی با حضور دارندگان نشان های یک هنری صنایع دستی، بخش نشر مکتوب و دیجیتال با حضور ۱۰۰ ناشر مرتبط با قرآن و عترت، بخش نهادهای دولتی و حاکمیتی، بخش نهادها و موسسات مردمی قرآنی و بخش عفاف و حجاب از مهمترین بخش های نمایشگاه امسال است. البته بنهای حمایتی و تخفیفی به موسسات و فعالان قرآنی نیز اختصاص می یابد.
همچنین می توان به بخش های دانشگاهی، سفیران دعوت، آموزش های نوین و راه یافتگان اشاره کرد و علاقه مندانی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند، می توانند به شکل مجازی از این نمایشگاه بهره ببرند و قرار است برای اولین بار تلویزیون اینترنتتی بر بستر برخی رسانه ها ایجاد شود و محافل و نشست هایی که در نمایشگاه برگزار می شود، در فضای مجازی قابل استفاده باشد.
هماهنگی های لازم با شرکت واحد و مترو برای جابجایی بازدیدکنندگان صورت گرفته و تلاش شده تا همزمان با برپایی نمایشگاه در هنگام اذان مغرب چندین هزار بسته افطاری ساده توزیع شود.
غرفه های بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به مدت دو هفته تا جمعه نهم اردیبهشت از ساعت ۱۷ تا ۲۳:۳۰ در مصلای امام خمینی (ره) مشتاق حضور علاقه مندان به کلام وحی و اهل بیت(ع) است. البته با توجه به همزمانی برگزاری نمایشگاه با شبهای احیا، قرار است حدود یک تا یک و نیم ساعت غرفه های نمایشگاه به فعالیت خود پایان دهند.
Sunday, 22 December , 2024